Natisni Natisni

Krožno gospodarstvo z Cradle To Cradle projekti!

Trend ali nujni razvojni korak tudi v slovenskem gospodarstvu?

 

Vabimo vas na brezplačno POSPORT predavanje "Krožno gospodarstvo z Cradle To Cradle projekti". Dogodek bo potekal v torek, 19. decembra 2017, v prostorih Centra inovativnega podjetništva Nove ljubljanske banke d.d., na Trgu republike 2 v Ljubljani, s pričetkom ob 16.00 uri.

 

 

Brezplačni POSPORT dogodek je namenjen podjetnikom in podjetnicam, ki želijo

  • razvijati svoje poslovne aktivnosti glede na prihajajoče trende spreminjanja trenutnega gospodarstva v smer krožnega gospodarstva,
  • pridobiti osnovne informacije in smernice o koristi prehoda podjetij v krožno gospodarstvo.

 

 

Zato boste na predavanju spoznali zakaj se evropska in svetovna podjetja odločajo vstopati v krožno gospodarstvo, kje vidijo smisel in interes spreminjati trenutno poslovno prakso, nabavne kanale in pristop do kupcev.

 
 
Program:

16.00 Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav (Aleš Božič, Posport)
16.10 Center inovativnega podjetništva se predstavi (Gregor Sakovič, NLB d.d.)
16.15 Krožno gospodarstvo z Cradle To Cradle projekti! (Marko Krajner, solastnik 3ZEN-a, partner v EPEA Switzerland, član Združenja Manager in CRADLE TO CRADLE Accredited Assessor)
17.30 Odgovori na vprašanja in individualni pogovori
17.45 Mreženje in zaključek srečanja

 

Izvajalec predavanja, mag. Marko Krajner je partner v podjetju 3ZEN d.o.o., ima več kot 15 let delovnih izkušenj v različnih proizvodnih okoljih v povezavi z razvojem organizacij in blagovnih znamk. Uvaja inovativne poslovne procese in modele v produkcijskih podjetjih in storitvenih organizacijah preko uvajanja standardov ISO, certifikatov trajnostnih proizvodov, metodologij konkurenčnosti in kreativnosti, krožnega gospodarstva z spreminjanjem poslovnih funkcij v smeri CRADLE TO CRADLE, in vitke administracije. V zadnjih 10 letih ima preko 350 uspešno zaključenih svetovalnih projektov.

 

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je le prijava, saj je število mest omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Veseli bomo, če tudi vašim sodelavcem, znancem ali poslovnim partnerjem, ki se soočajo s podobnimi izzivi, priporočite udeležbo na dogodku in jim posredujete to vabilo.

 

Za dodatne informacije in pojasnila nas lahko pokličite na tel. št. 031 790 334 ali nam pišite na info@posport.si

Nazaj

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se