Natisni Natisni

Vpliv digitalizacije v računovodstvu

On-line podatkovni računovodski servis

 
 
Vabimo vas na brezplačno POSPORT predavanje na temo "VPLIV DIGTALIZACIJE V RAČUNOVODSTVU".
 
Dogodek bo potekal v torek, 20. februarja 2018, v prostorih Centra inovativnega podjetništva Nove ljubljanske banke d.d., na Trgu republike 2 v Ljubljani, s pričetkom ob 16.00 uri.
 
Dogodek je namenjen podjetnikom in podjetnicam, ki želijo čim ažurnejše podatke o svojem poslovanju, katerega so zaupali zunanjemu izvajalcu – računovodskemu servisu. Na predavanju boste spoznali, kakšni so trendi v preoblikovanju klasičnega računovodskega servisa v on-line podatkovni računovodski servis.
 
Pojem digitalizacije želimo umestiti v praktični prikaz, kako čim hitreje obdelati dokumente ter s tem proizvesti več časa, namenjenega svetovanju in usmerjanju podjetnika pri svojem poslovanju.
 
 
Program:
 

16.00 Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav (Aleš Božič, Posport)
16.10 Center inovativnega podjetništva se predstavi (Gregor Sakovič, NLB d.d.)

16.15 VPLIV DIGITALIZACIJE V RAČUNOVODSTVU? (Neven Škrokov, direktor računovodske družbe Be.eF.eS. d.o.o. in član upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov)

17.30 Odgovori na vprašanja in individualni pogovori

17.45 Mreženje in zaključek srečanja

 

 

Izvajalec predavanja Neven Škrokov je direktor računovodske družbe Be.eF.eS. d.o.o.. Z računovodstvom se ukvarja že od leta 1992. Od leta 1996 je tudi direktor in lastnik podjetja Be.eF.eS. d.o.o., kjer z 14 sodelavci izvaja računovodske, davčne, kadrovske in finančne storitve.

 

Zelo dobro pozna razmere na trgu in se kot član upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov prizadeva, da bi se podjetniki zavedali pomembnosti kvalitetnih in pravočasnih računovodskih informacij. 

 

 

Več o vsebini, o kateri bomo govorili na srečanju, si lahko predhodno pogledate tudi v videu s srečanja računovodskih servisov.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna je predhodna prijava. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest na mail: info@posport.si

 

Veseli bomo, če tudi vašim sodelavcem, znancem ali poslovnim partnerjem, ki se soočajo s podobnimi izzivi, priporočite udeležbo na dogodku in jim posredujete to vabilo.

 

Za dodatne informacije in pojasnila nas lahko pokličite na tel. št. 031 790 334 ali nam pišite na info@posport.si

 

Nazaj

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se