Natisni Natisni

Zakaj samo strokovnost ni dovolj?

Ali poznate svoje močne in šibke točke pri komuniciranju?

 

Prepričani smo v svojo strokovnost in svoje sposobnosti. Pa vendarle ne navdušimo sogovornika, ne prepričamo investitorjev, ne uspe nam priti v projektno skupino v kateri želimo delati, imamo težave z usklajevanjem sodelavcev v timu, ne sklenemo posla, ne dobimo še ene priložnosti za razgovor.

 

 

Lahko ste vrhunski strokovnjak, vendar če ne znate svojega znanja in sebe primerno predstaviti “prodati”, namesto vas pridejo do posla in priložnosti manj strokovni in sposobni. Ali vemo katere so naše močne in šibke točke pri zavzemanju za naše ideje, projekte ali posel? Se zavedamo, da je vsak razgovor, sestanek, predstavitev ali srečanje naša poslovna in/ali življenjska priložnost?

 

 

Prodajno komunikacijsko predavanje "ZAKAJ SAMO STROKOVNOST NI DOVOLJ?" je namenjeno vsem tistim, ki ne marajo prodaje in vsiljivosti: specialistom, ki predstavljajo strokovno znanje/storitve, vodjem mikro in malih podjetij, vodjem timov, …

 

Namen predavanja je, da udeleženci spoznajo, zakaj samo strokovnost ni dovolj in kako lahko ravnamo drugače, če pogledamo stvari iz drugega zornega kota.

 

 

Predavanje smo pripravili v sodelovanju s Sonjo Peklenik mag. pos. ved, ki vodi seminarje s področja poslovno komunikacijskih veščin (prodaja, vodenje, komunikacija). Na svojih seminarjih udeležence usmerja k profesionalno odigrani vlogi, ki jo imajo v svojem delovnem okolju ter k razvoju osebnih in profesionalnih potencialov.

 

 

Predavanje bo potekalo v torek, 20.03.2018, s pričetkom ob 16,00 uri v NLB d.d., v Centru Inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana.

 

PROGRAM DOGODKA:

16.00    Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav (Aleš Božič, Posport)

16.10    Center inovativnega podjetništva se predstavi (predstavnik CIP NLB d.d.)

16.15    ZAKAJ SAMO STROKOVNOST NI DOVOLJ (Sonja Peklenik mag.posl.ved, Inštitut Kratos.)  

18.15 nbsp]   Odgovori na vprašanja in individualni pogovori

 

 

Rezervirajte svoj sedež na prodajno komunikacijski delavnici "ZAKAJ SAMO STROKOVNOST NI DOVOLJ?" in s svojo prijavo na dogodek oddajte tukaj.

 

Kotizacija za udeležbo na predavanju je 59 eur. Za komitente NLB d.d. priznamo 50% popust (plačilo z računa NLB). 

 

Veseli bomo, če tudi vašim sodelavcem, znancem ali poslovnim partnerjem, ki se soočajo s podobnimi izzivi, priporočite udeležbo na dogodku in jim posredujete to vabilo.

 

Za dodatne informacije in pojasnila nas lahko pokličite na tel. št. 031 790 334 ali nam pišite na info@posport.si

 

 

Nazaj

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se