POSPORT smo poslovno združenje svetovalcev in izvajalcev podpornih služb, organiziranih v samostojna podjetja, ki sinergično združujemo posamezna specialna znanja v zaključeno celoto.

 

Osnovni namen združenja POSPORT je pomoč podjetnikom pri izboru preverjeno kakovostnih in zaupanja vrednih izvajalcev poslovnih storitev. POSPORT vam nudi nabor strokovnjakov, ki imajo znanje, izkušnje in reference na svojih področjih, in lahko s svojim znanjem pomagajo mikro, malim in srednjim podjetjem do bolj učinkovitega poslovanja ter uspešnega nastopa na trgu.

 

Osebje Posporta v vlogi koordinatorjev storitev poslovnega združenja POSPORT predstavlja prvi stik s podjetnikom, ki potrebuje nasvet. Koordinator se s podjetnikom pogovori, mu pomaga ugotoviti kaj je dejansko njegov izziv in nato skupaj z njim poišče najprimernejšo pot za uspešno rešitev izziva. Za kompleksnejše izzive v ekipo vključi tudi kompetentne specialiste z referencami, ki so javno dostopne na portalu www.posport.si ter poskrbi, da ekipa deluje kot usklajeno moštvo.

 

V poslovnem združenju POSPORT želimo na podlagi skupnih zaključkov svetovalne dejavnosti, delo s podjetniki nadaljevati v obliki izvajanja podpornih storitev (angl. outsourcing) na način, da podjetnike razbremenimo opravil, ki niso njihova glavna poslovna dejavnost (angl. core business).

 

Naše poslanstvo je popolna podpora podjetniku tudi v trenutkih, ko se na poti k uspehu odpirajo novi izzivi, ki zahtevajo še bolj premišljen pristop. Za POSPORT in naše stranke je ključnega pomena, da bolj kompleksne situacije pravočasno prepoznamo in po potrebi v iskanje rešitev takoj vključimo specializirane strokovnjake za posamezna področja, ki vzpostavijo ravnovesje in poskrbijo za nemoteno delovanje krvnega obtoka v ožilju podjetnikovega poslovnega okolja. To je naša prednost in hkrati podjetnikova priložnost, da svojo idejo in posel, ob pomoči kompetentnih strokovnjakov, nemoteno razvija naprej.

 

Cilj poslovnega združenja POSPORT je, da je podjetnik maksimalno osredotočen na svojo pot k uspehu in da deluje v zdravem poslovnem okolju.

 

Z našimi celostnimi svetovalnimi rešitvami se podjetnik lahko na enem mestu varno razbremeni opravil, ki niso njegova glavna poslovna dejavnost.

 

 

 

Sodelovanje z nami je pot k uspehu!

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se