Natisni Natisni

KARNION holistični center razvoja osebne uspešnosti d.o.o.

(15)

Karnion je edini slovenski holistični center v katerem že od leta 1991 oblikujejo programe, ki razvijajo celostnost - razvoj socialne, čustvene, osebnostne in duhovne inteligence. Karnionovim programom zaupajo podjetniki, managerji, posamezniki in številni vrhunski športniki.

KARNION holistični center razvoja osebne uspešnosti d.o.o.

Zgornje Pirniče 140

1215 Medvode

Telefon
01 362 32 53
Fax
01 362 32 57
Spletna stran
Kontaktna oseba
Bojana Fende Habula
TRR
SI56 3000 0001 0500 965
(Sberbank d.d.)
Matična št.
5536731000
ID za DDV
SI94653666

Pošljite povpraševanje

Ime
E-mail
Telefon
Sporočilo
Oblaček oznak
 • tuji jeziki
 • razvoj osebnosti
 • Svojo celostnost lahko v centru Karnion dosegate na tri načine, preko treh različnih programov, odvisno od vaše osebnostne naravnanosti: hitro učenje tujih jezikov po sistemu super učenja, dialogika - jezik odgovornosti in štiri letni specialistični študij psihodinamike.

   

  Udeležence motivirajo k samorealizaciji in celostni osebni uspešnosti. Domače in tuje vodilne delavce usposabljajo v uspešne vodje, ki znajo učinkovito obvladovati svoje življenje in delo. Karnionovim programom zaupajo tudi številni športniki, med ostalimi tudi Peter Prevc, dobitnik srebrne in bronaste olimpijske medalje iz Sočija in nosilec slovenskega planiškega rekorda.

  Storitve

  Hitro učenje tujih jezikov – superlearning

  Medicinski superlearning – kisikova kura in bioresonančna terapija

  Zakaj bi izbrali superlearning Karnion?

   

  Trening je sestavljen iz poslušanja tuje vsebine v alfa stanju, katerega v Karnionu, kot edini v Sloveniji tudi merijo, ter takoj za tem, individualnega ali skupinskega aktiviranja poslušanih vsebin v pogovoru s profesorico. Superlearning Karnion edini v Sloveniji uporablja zdravilno rumeno svetlobo (Biofeedback mind naprava, izdelana po tehnologiji iz NASE), ki se v medicini uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezenskih simptomov zaradi stresnega načina življenja. Edino rumena svetloba omogoča povečanje izločanja serotonina in endorfinov in na ta način hitrejše doseganje alfa stanja, ki je po številnih dokazih v nevro znanosti optimalno za učenje tujih jezikov.

   

  Karnion je edina zasebna šola s 7 zvezdicami v Evropi – v učnem procesu, odvisno od programa, lahko sodeluje kar sedem strokovnjakov:

   

  • profesorji tujih jezikov, ki aktivirajo in spremljajo napredek,
  • strokovnjaki za delo z možganskim spodbujevalnikom (mind machine),
  • osebni skrbniki,
  • trener Dialogike,
  • holistični zdravnik.

   

  Po metodi Superlearning Karnion se lahko naučite 12 jezikov, možne pa so tudi vse kombinacije med jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, španščina, portugalščina, ruščina, arabščina, hrvaščina, srbščina, slovenščina in latinščina.

   

  Specializirane vsebine

  • Visoka poslovna angleščina (finančne vsebine),
  • Trening učinkovitosti – »Life coaching« v angleškem in nemškem jeziku,
  • Martin Kojc – Učbenik življenja v nemščini in angleščini,
  • Nemščina v bolnišnici (namenjena še posebno vsem zaposlenim v zdravstvu ali bolnikom, ki se odpravljajo na zdravljenje v nemško govoreče države).

  Akademija Dialogika

  Namen akademije je posredovati vrhunska znanja o vodenju in samovodenju, o razvoju celostne osebne uspešnosti ter zdrave odgovornosti. Viri znanj so štiri, v svetovnem merilu najbolj uveljavljene šole vodenja in samovodenja ter motivacije do celostne uspešnosti:

   

  • Geštalt šola,
  • Realitetna šola,
  • Vedenjska šola,
  • Transakcijska analiza.

   

  Program obsega 3 x 32 ur in se ga lahko udeležijo vsi, ki jih vsebinsko zanima. Program za trenerje Dialogike je oblikovan kot specialistični študij in obsega 350 ur, namenjen pa je samo najboljšim študentom iz prvotnega programa.

   

  Trening temelji na izkustvenem učenju. Poteka v obliki delavnic kot skupinsko delo, vaje, reševanje problemov, študije primerov, igre vlog, nastopov, ipd. Več o oblikah in metodah dela ter študijskih terminih lahko preberete tukaj.

  Specialistični študij razvoja osebne uspešnosti

  Kako se razviti v zrelo in odgovorno osebnost, ki sebi in drugim omogoča bolj kakovostno in bolj ustvarjalno delo in bivanje, je proces, ki traja celo življenje!

   

  Študijske delavnice oziroma študijski moduli vas usposobijo za učinkovito vodenje samega sebe in ljudi okrog vas. Začnite že danes z odkrivanjem lastnih skritih sposobnosti, odpravite negativno mišljenje, razdiralne vzorce in se razvajajte z optimizmom in ustvarjalnostjo.

   

  Za naziv specialist psihodinamik pa so vaše obveznosti:

   

  • 400 ur pouka po modulih, opravljeni izpiti, seminarske,
  • 48 ur individualnih konzultacij,
  • 4 izpiti čez letnik,
  • specialistično delo, ki obsega vse 4 šole: geštalt s psihosintezo, realitetni pristop s teorijo izbire, vedenjsko teorijo in transakcijsko analizo,
  • vse obveznosti lahko opravljate v skladu s svojim časovnim reakcijskim časom.

  Nevro - lingvistično programiranje (NLP)

  Delavnice osebnostne rasti, čustvene stabilnosti in navdihujoče komunikacije (temelječ na tehnikah nevro- lingvističnega programiranja - NLP).

   

   

  Modul 1Zakulisje medčloveških odnosov in Moja čustvena svoboda

   

  • Delavnica 1: Različnost nas bogati – kdo sem jaz in kako uspešno komunicirati s komerkoli
  • Delavnica 2: Prepoznavanje čustev in ustvarjanje pozitivnih čustvenih stanj (predavanje z delavnico)
  • Delavnica 3: Moja osebna fleksibilnost (predavanje z delavnico)

   

  Naučili se boste razumeti sebe in druge, zato boste lahko izboljšali svoje odnose tam, kjer si to res želite. Pridobili boste komunikacijske spretnosti, ki jih boste s pridom uporabljali v vsakdanjem življenju in tako zmanjšali nesporazume in morebitne konfliktne situacije, v katerih se zaradi njih ujamemo.

   

   

  Modul 2: Čudovita moč jezika - Aktualno!

   

  • Delavnica 1: Meta programi ali »Sita človeškega uma pri komunikaciji z drugimi in svetom«
  • Delavnica 2: Kreativna komunikacija in asertivnost v medosebnih odnosih

   

  Modul je namenjen tistim, ki pri svojem delu ali v osebnem življenju veliko delate z ljudmi, še posebej, če ste v vlogi vzgojitelja, motivatorja, prodajniki ali vodje, kot tudi vsem, ki želite graditi odprte, tople in dolgotrajne odnose, temelječe na iskreni skrbi in pozitivni naravnanosti.

   

   

  Modul 3: Osvobodimo se (svojih?) omejujočih predstav in spon preteklosti

   

  • Delavnica 1: »Nevroligvistični nivoji osebnosti« ali »Od kod izhajajo moja trenutna samopodoba in kako ji dati krila«
  • Delavnica 2:  » Moja vedenja in kako jih spreminjati«  - 1. del
  • Delavnica 3 » Moja vedenja in kako jih spreminjati – delo s podzavestjo« - 2.del

   

  Modul je namenjen vsem, ki želite temeljitejši vpogled v nastanek in oblikovanje svoje osebnosti in prepričanj o sebi; ki želite razumeti in obvladati vzvode (mišljenja in obnašanja), ki nas definirajo, še posebej tistim, ki želite razvijati svojo osebnost tako na nivoju vedenj, kot tudi veščin, prepričanj in vrednost in še naprej graditi svojo identiteto in okrepiti poslanstvo.

   

   

  Za več informacij o modulih, delavnicah, predavateljici, terminih in cenah obiščite spletne strani centra Karnion

  KARNION holistični center razvoja osebne uspešnosti d.o.o.

  Posvetujte se

  Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se