Natisni Natisni

PROFIL, management consulting d.o.o.

Iskanje in selekcija vodilnih kadrov

(15)

Profil d.o.o. je neodvisno, svetovalno podjetje, ki deluje na področju menedžmenta kadrovskih virov, ustanovljeno s privatnim kapitalom leta 1989. Ob začetku delovanja je bilo prvo v Sloveniji in v JV Evropi, ki je tržilo storitve iskanja in selekcije kadrov. Deluje v Sloveniji, na Hrvaškem, v BIH, Srbiji, Črni gori, Makedoniji, Albaniji in na Kosovu ter v centralni Evropi preko sorodnih družb s katrimi so razvili dolgoročne partnerske odnose.

PROFIL, management consulting d.o.o.

Parmova ulica 53

1000 Ljubljana

Telefon
01 280 54 00
Fax
01 280 54 09
Spletna stran
Kontaktna oseba
Primož Klemen
TRR
SI56 0204 4001 6590 053
(NLB d.d.)
Matična št.
5325510000
ID za DDV
SI51290120
Ponedeljek
8.00 - 16.00
Torek
8.00 - 16.00
Sreda
8.00 - 16.00
Četrtek
8.00 - 16.00
Petek
8.00 - 16.00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto

Pošljite povpraševanje

Ime
E-mail
Telefon
Sporočilo

Z oglaševanjem potreb po delovni sili in testiranjem kandidatov s pomočjo svetovnega spleta je podjetje pričelo že leta 1995 – med prvimi v Evropi. Njihove spletne strani so najbolj obiskane in priljubljene med kadrovskimi stranmi v Sloveniji in med boljšimi v regiji, ki delujejo. Dosežki jih uvrščajo med najbolj izkušena in visoko tehnološko razvita podjetja te vrste. Profil d.o.o. je član ZMCS-ja (Združenja za Management Consulting Slovenije – FEACO).

Storitve

Iskanje in selekcija menedžerjev in strokovnjakov

Iskanje kadrov

 • identifikacija potencialnih kadrov s sistematično raziskavo na podlagi virov podjetja in raziskave trga
 • anonimno oglaševanje na Profilovih spletnih straneh
 • uporaba ekskluzivne Profilove baze podatkov, ki omogoča pristop do informacij o strokovnjakih in nadarjenih menedžerjih

 

Selekcija kadrov

Selekcija kadrov temelji na oglaševanju v pomembnejših časopisih. Vsporedno anonimno oglaševanje na Profilovih spletnih straneh je za naročnika brezplačno. Selekcijski proces temelji na opisu delovnega mesta, ki ga pripravi naročnik. Pri tem vam lahko tudi svetujemo. Na podlagi opisa delovnega mesta pripravimo strukturiran intervju in ocenimo zahtevane kompetence, izvedemo psihološke teste in preverimo reference.Ob zaključku selekcije svetovalec pripravi pisno poročilo, v katerem razvrsti kandidate glede na ocenjevane kriterije. Poročilo lahko vsebuje tudi druge pomembne podatke, ki utegnejo zanimati naročnika.

Svetovanje

Svetovanje na skoraj vseh področjih menedžmenta kadrovskih virov

 • organizacija poslovanja in opisi delovnih mest,
 • določanje ključnih procesov in reinženiring,
 • ocenjevanje menedžerskih znanj (assesment center) in trening veščin,
 • merjenje in spreminjanje organizacijske klime in kulture,
 • prepoznavanje talentov in postavitev sistema razvoja kadrov 
 • "coaching" v razvoju managerskih veščin,
 • tehnike vodenja: celovita kakovost, uravnoteženi sistem kazalnikov (BSC), vodenje s cilji in podobno,
 • sistem plačevanja in nagrajevanja delovnih dosežkov,
 • vrednotenje delovnih mest
 • svetovanje pri odpuščanju
 • uvajanje letnih razgovorv v prakso organizacije
 • informacijska podpora kadrovskii funkciji z orodjem PMT

 

Raziskave

 • Pregled plač,
 • Zadovoljstvo zaposlenih,
 • "Mistery shopping",
 • Zadovoljstvo kupcev.

Coaching

Poslovni coaching

Najpogosteje se ga poslužujejo tisti menedžerji, ki čutijo potrebo po spremembi načina vodenja ali želijo izpiliti svoj poslovni nastop. Cilj poslovnega coachinga je povečati uspešnost dela, kar se posledično kaže v visokih rezultatih in doseženih ciljih.

 

Karierni coaching

Karierni coaching pomaga posameznikom, ki so se znašli na razpotju svoje karierne poti ali pa želijo dodatno izboljšati spretnosti potrebne za uspešno opravljanje njihove trenutne delovne vloge. Posameznikom pomagajo ugotoviti, kaj je za njih pomembno pri opravljanju njihovega dela, skupaj z njimi postaviti prioritete in karierno pot ter jim pomagajo izpeljati zastavljeni načrt.

 

Osebni coaching

Osebni coaching je namenjen posameznikom, ki imajo občutek, da so obstali na določeni točki svoje osebne rasti in bi želeli uspešno premostiti to oviro. Med cilje osebnega coachinga sodijo ponovno prebujanje delovne vneme, spodbujanje samozaupanja ter iskanje jasnosti in večjega zaupanja v življenje. Posameznikom med drugim pomaga poiskati ravnotežje med njihovim kariernim in zasebnim življenjem, izboljšati njihove medosebne odnose, uspešno prenašati stresne obremenitve, poiskati nove smernice, naučiti se bolje upravljati z razpoložljivim časom in se uspešno soočati s spremembami.

Karierno svetovanje

Karierni nasveti za fizične osebe

Individualna srečanja, namenjena posameznikom, ki imajo konkretna vprašanja ali težave v procesu iskanja nove zaposlitve, ob planiranju kariernih premikov, ob reševanju internih odnosov znotraj podjetja, v fazi odpuščanja ali druga vprašanja povezana z reševanjem tekoče zaposlitvene problematike posameznika.

 

Ocena kompetenc in razvojnega potenciala s kariernimi usmeritvami

Z izpopolnjeno metodologijo, ki jo uporabljajo domača in tuja podjetja, ter izkušenimi svetovalci vam podamo jasno sliko, čemu in kako je potrebno posvetiti posebno pozornost, da dosežete, kar želite.

 

Upravljanje/Razvoj kariere

Primarno namenjen osebam z naslednjimi značilnostmi: odločenost in strateška orientiranost z vidika razvoja kariere, visoke ambicije, vsaj 5 – 10 let delovnih izkušenj.

 

Poslovni nasvet za pravne osebe

Operativna srečanja ali individualne delavnice namenjene direktorjem ali kadrovskim managerjem, ki želijo izboljšave znotraj kadrovske funkcije.

Posvetujte se

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se