Natisni Natisni

SOVA d.o.o.

Družba za ekonomske, organizacijske in knjigovodske storitve

(15)

SOVA d.o.o. je gospodarska družba, ki že od leta 1989 opravlja storitve na področju računovodstva in davčnega svetovanja. Družba je član Zbornice računovodskih servisov, vpisana v Katalog certificiranih računovodskih servisov in podpisnik Standarda izvajalcev računovodskih storitev ker izpolnjuje vse zahtevane pogoje in nenehno skrbi za najvišjo stopnjo kakovosti pri opravljanju storitev.

SOVA d.o.o.

Trebinjska ulica 7

1000 Ljubljana

Telefon
01 589 67 30
Fax
01 568 21 87
Spletna stran
Kontaktna oseba
Stanka Slivnik
TRR
SI56 0313 4100 0504 352
(SKB d.d.)
Matična št.
5290236000
ID za DDV
SI40848965

Pošljite povpraševanje

Ime
E-mail
Telefon
Sporočilo

Vodstvo se že 26 let delovanja zaveda kako pomembna so znanja in informacijske tehnologije, da se ne bi znašli na repu. Računovodje so za podjetja pomembni soustvarjalci, ki morajo v realnem času oplemenititi računovodske informacije in strankam ponuditi podatke ter analize, ki so nujno potrebne v vsakodnevnih poslovnih procesih in predstavljajo del ključnih informacij za njihovo strateško odločanje.

 

Podjetje posveča izjemno pozornost in daje poudarek strokovnosti, komunikativnosti in razvojni usmerjenosti zaposlenih. Nenehno skrbi za izobraževanje zaposlenih na področju računovodstva, davkov in informacijskih tehnologij ter zadovoljstva kadrov, ki se odraža v pripadnosti podjetju in medsebojni solidarnosti.

Storitve

Računovodstvo in davčno svetovanje

Strokovno obdelani računovodski podatki in kvalitetno oblikovane računovodske informacije so izjemno pomembni dejavniki za notranje in zunanje uporabnike ter davčno obravnavo. V turbulentnih časih, katerih priča smo, je za lastnike in poslovodstva, pa naj bo malo ali veliko podjetje, pomembna hitra in kvalitetna računovodska informacija, ker samo tako lahko sprejemajo uporabne strateške odločitve, ki so pomembne za obvladovanje dobrega poslovanja in razvoja. Morda še pomembnejši, pa je pošten prikaz računovodskih izkazov in razkritij za namene zunanjega poročanja. Zunanjim uporabnikom, kot so poslovni partnerji, potencialni investitorji ter finančne in državne institucije, mora biti odstranjen vsak dvom ali pomislek v neverodostojnost informacij.

 

Finančne inštitucije, le na osnovi verodostojnih računovodskih informacij, brez velikih tveganj in pomislekov, lahko zagotavljajo, tekočo in dolgoročno podporo denarnemu toku podjetja. Prava računovodska informacija je garancija za pravilno davčno obravnavo, davčno optimiziranje in svetovanje. Organom davčnega nadzora pa omogoča transparenten vpogled v poslovanje podjetja.

Informacijska tehnologija

VPI – Mobilni vpogled v vaše poslovanje

VPI je spletna aplikacija, ki omogoča 24 urni vpogled v podatke o poslovanju vašega podjetja. Spremljate lahko prihodke, odhodke ter odprte terjatve ali obveznosti, za izbrano obdobje, oziroma na določen presečni dan. Izvajate lahko kontroling in pregledujete uspešnost poslovanja po dimenzijah, stroškovnih mestih ali projektih. Z uporabo sodobnih tehnologij lahko vsak trenutek, kjer koli, preko spleta, uporabite računovodske informacije, ki so pomemben del vašega poslovnega procesa.

 

DESITO – profesionalen računovodski program

Pri izvajanju računovodskih storitev je glavno orodje računovodski program. Profesionalen računovodski program Desito je izdelala in ga stalno razvija ter dopolnjuje programerska hiša Niki. Najnovejše tehnologije, združene z dolgoletnimi knjigovodskimi in računovodskimi izkušnjami, nudijo fleksibilen in strokoven program, ki zagotavlja konkurenčno prednost.

SOVA  d.o.o.

Posvetujte se

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se