Natisni Natisni

TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o.

(15)

Poslovni asistent bizi.si uporabniku ponuja ključne finančne, poslovne, kontaktne informacije podatke o narokih in insolventnostnih postopkih, najnovejše poslovne novice ter informacije o poslovnih dogodkih in prostih delovnih mestih. Bizi.si je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, na kateri mesečno ključne finančne, poslovne in kontaktne podatke išče kar 241.698 različnih uporabnikov.

TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o.

Cigaletova ulica 15

1000 Ljubljana

Telefon
01 473 00 10
Fax
01 473 00 16
Spletna stran
Kontaktna oseba
Vesna Hrast
TRR
SI56 0510 0801 2117 523
(ABANKA d.d.)
Matična št.
2169576000
ID za DDV
SI11466057
Ponedeljek
8.00 - 16.00
Torek
8.00 - 16.00
Sreda
8.00 - 16.00
Četrtek
8.00 - 16.00
Petek
8.00 - 16.00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto

Pošljite povpraševanje

Ime
E-mail
Telefon
Sporočilo
Oblaček oznak
 • poslovni imenik
 • Uporabniki poslovnega asistenta bizi.si se lahko dnevno seznanijo s podatki o narokih (objavah o sodnih obravnavah za posamezno podjetje) in insolventnostnih postopkih. Tako lahko še bolje spoznajo poslovanje svojih poslovnih partnerjev in drugih podjetij, hitro odkrijejo neplačnike in poslujejo le z zaupanja vrednimi podjetji.

   

  Najnovejše poslovne novice za premišljene odločitve

  Poslovni asistent bizi.si je že do zdaj zagotavljal visoko informiranost poslovne javnosti z najnovejšimi finančnimi, poslovnimi in kontaktnimi podatki za več kot 180 tisoč slovenskih pravnih oseb. Na vstopni strani se uporabniki hitro seznanijo z aktualnimi novicami iz poslovnega sveta, prek bizi obveščevalca pa so vedno na tekočem s spremembami bonitetnih ocen, novimi blokadami računov in stečaji podjetij.

   


  Poznavanje stabilnosti podjetij s podatki o narokih in insolventnostnih postopkih

  Uporabniki poslovnega asistenta bizi.si se lahko dnevno seznanijo s podatki o narokih (objavah o sodnih obravnavah za posamezno podjetje) in insolventnostnih postopkih. Tako lahko še bolje spoznajo poslovanje svojih poslovnih partnerjev in drugih podjetij, hitro odkrijejo neplačnike in poslujejo le z zaupanja vrednimi podjetji.

   


  Do kariernih priložnosti s poslovnimi dogodki in prostimi delovnimi mesti

  Za dobre poslovne odločitve sta izrednega pomena neprestano izobraževanje in nadgradnja obstoječih poslovnih znanj, zato bizi.si uporabnikom zdaj ponuja tudi informacije o poslovnih dogodkih, ki se jih v Sloveniji zvrsti več kot 500 letno. Vsem, ki iščejo nove karierne priložnosti, so na kartici podjetja na voljo tudi informacije o prostih delovnih mestih za izbrano podjetje.

  Storitve

  Orodja poslovnega asistenta bizi.si

  Koristna orodja za nove poslovne izzive

  Bizi.si omogoča analizo trga s pregledom dejavnosti in poslovanja podjetij, oblikovanje portfelja potencialnih poslovnih partnerjev in strank, pregled poslovanja na finančni kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja, prenos bonitetnega poročila, pregled ustanoviteljev, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb ter podjetij, s katerimi je izbrana oseba povezana. Vsa orodja novega poslovnega asistenta bizi.si lahko uporabniki preizkusijo s povsem brezplačnim demo dostopom.

   

  Več o posameznih orodjih, ki jih ponuja bizi.si, si oglejte v spodnjih videih:

  Poslovni asistent bizi.si ponuja še več → VIDEO
  Vas zanima nova poslovna dejavnost? → VIDEO
  Kako na trg poslati nov izdelek? → VIDEO
  Poslujte le z zaupanja vrednimi poslovnimi partnerji → VIDEO
  Želite biti dnevno obveščeni o spremembah za določena podjetja? → VIDEO
  Želite podrobno finančno poročilo za posamezno podjetje? → VIDEO
  Koliko podjetij ima vaš poslovni partner? → VIDEO

   

  Oglaševanje

  Več priložnosti tudi za oglaševalce

  Bizi.si, ki se s prenovo postavlja ob bok tehnološko najbolj naprednim in za uporabnike privlačnim poslovnim spletnim mestom, ponuja več tudi oglaševalcem. Na voljo so jim vsa najnovejša in še učinkovitejša oglasna mesta. Več o oglaševanju lahko najdete tukaj.

  TSmedia, medijske vsebine in storitve, d.o.o.

  Posvetujte se

  Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se