Natisni Natisni

XENON FORTE d.o.o.

Svetovanje, trženje in razvoj informacijske tehnologije

(15)

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI in Mede8er na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

XENON FORTE d.o.o.

Leskoškova cesta 11

1000 Ljubljana

Telefon
01 548 48 00
Fax
01 54 84 819
Spletna stran
Kontaktna oseba
Matjaž Fortič
TRR
SI56 0313 4100 5788 136
(SKB d.d.)
Matična št.
5322537
ID za DDV
SI28449711
Ponedeljek
8.00 - 16.00
Torek
8.00 - 16.00
Sreda
8.00 - 16.00
Četrtek
8.00 - 16.00
Petek
8.00 - 16.00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto

Pošljite povpraševanje

Ime
E-mail
Telefon
Sporočilo

Xenon forte d.o.o. je podjetje s četrt-stoletno tradicijo. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI in Mede8er na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore. 

 

Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. 

 

Podjetje Xenon forte je partner korporacije Kyocera na omenjenih trgih tudi na programu keramičnih gospodinjskih proizvodov. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program medijskih predvajalnikov Mede8er. 

Storitve

Upravljanje z dokumenti

Zaščita celotnega procesa tiskanja

Kyocera ponuja nadgradljive rešitve za vse vaše poslovne potrebe:

 • zaščita podatkov,
 • kontrola dostopa,
 • Print&Follow™ je preprost način, ki omogoča uporabniku, da prevzame občutljive dokumente na napravi in v času, ki mu najbolj ustreza.

 

Hitrejše, bolj učinkovito in rentabilno delo z dokumenti

Rešitve, ki jih za učinkovitejše poslovanje vašega podjetja ponuja Kyocera:

 

 • proaktivno upravljanje,
 • avtomatizacija opravil,
 • upravljanje z dokumenti.

 

Strežniške rešitve

Izdelki Synology izkoriščajo prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako podjetjem in domačim uporabnikom omogočajo zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov.

 

Izdelki Synology NAS vključujejo tako samostojne različice (DiskStation) kot tudi izdelke za strežniške omare (RackStation) v različnih konfiguracijah. Eksluzivna Synology-jeva programska oprema Disk Station Manager (DSM) je priložena vsem modelom.

 

Synology ponuja širok nabor izdelkov, ki bodo zadovoljili zahteve tako velikih podjetij kot tudi domačih uporabnikov. Vsem je skupna zanesljivost, večnamenskost in ekološka prijaznost. Izdelki se razlikujejo glede na zmogljivosti in velikost prostora za hrambo.

Rešitva za upravljanje s tiskom

Nadzorujte in zavarujte vaše dokumente z rešitvijo Kyocera MyQ

MyQ je strežniška aplikacija, ki poenostavlja in omogoča varno upravljanje vaših dokumentov. Vgrajen program Print&Follow povečuje učinkovitost tiskalnikov in pohitri proces tiskanja: namesto pošiljanja dokumentov na izbrane naprave, uporabnik pošlje opravilo na strežnik MyQ do katerega lahko dostopa s katerekoli naprave v podjetju. Dokument je nato možno stiskati na katerikoli prosti napravi. Tako se izognete čakanja na svoje izpise, povečana je pa tudi splošna varnost dokumentov, saj se tiskanje dokumenta ne začne, dokler se naročnik ne prijavi na napravi in potrdi začetek tiskanja.

 

V zvezi s kopiranjem, skeniranjem in faksiranjem, ponuja MyQ dobro strukturiran in preprost za uporabo vmesnik, kot tudi personalizirane bližnjice do nastavitev, ki jih napogosteje uporabljate. Poleg tega pa MyQ beleži podrobno statistiko stroškov po projektih, uporabnikih ali oddelkih. Uporabniki lahko dostopajo do svojih računov s spletnim brskalnikom in pregledujejo svoja opravila tiskanja. Vse te lastnosti povečujejo zavedanje uporabnikov o tiskanju in posledično zmanjšujejo stroške.

Spletna trgovina

Prodajni program podjetja Xenon forte d.o.o.:
 
 • tiskalniki,
 • večopravilne naprave,
 • strežniki NAS Synology,
 • medijski predvajalniki,
 • jekleni noži KAI,
 • štampiljke TRODAT,
 • keramični gospodinjski pripomočki Kyocera,
 • darilni program.

Posvetujte se

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se